Wash

Het wassen en verzorgen van het haar wordt een beleving met de producten van Mr.Finnley's. Je creëert en start je eigen verzorgingsritueel door een combinatie te maken uit een van de producten uit de WASH collection. De collectie kenmerkt zich door verzorgende, maar ook verzachtende of juist verkoelende shampoos, geschikt voor iedere hoofdhuid en haartype. Er is speciaal rekening gehouden met de parfum, zodat deze ook aantrekkelijk is voor iedere man. 

Ice wash is een mild reinigende shampoo met natuurlijke menthol en verzachtende camphor. Heerlijk koel op het hoofd en licht ontvettend. Verkrijgbaar in 200ml voor thuisgebruik en 1000ml voor professioneel gebruik. 

Hair & Beard Wash, Is een mild reinigende en verzorgende shampoo die gebruikt kan worden voor het voeden van het haar en de baard. Verkrijgbaar in 200mlvoor thuisgebruik en 1000ml voor professioneel gebruik.

Scalp Control Wash, helpt de ontregelde functies – als roos of overmatige talgafscheiding- van de hoofdhuid te voorkomen of te verminderen. Regelmatig het haar en de huid behandelen met producten uit de Scalp Control Range vermindert aanzienlijk de problemen of kan er zelfs voor zorgen dat deze verdwijnen. Finnley's Scalp Control Wash is verkrijgbaar in 250ml voor thuisgebruik en 1000ml voor professioneel gebruik.

Need more info? contact us.