Meet Mr. Finnley's

Welkom in de wereld van Mr. Finnley's, waar we geloven in de kracht van authenticiteit en traditioneel vakmanschap van het herenvak. Ons compacte en veelzijdige productassortiment is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de iedere barber, herenkapper en hairstylist. Van verzorgende en verfrissende shampoos tot voedende baardproducten en verfijnde pomades en stylingproducten, hebben we alles wat een man nodig heeft om zijn stijl en verzorging thuis of in de handen van een professional te onderhouden. Mr. Finnley's is exclusief verkrijgbaar in salons en barbershops, wat zorgt voor een persoonlijke en professionele ervaring voor iedere heer.

Het groomen van je haar of verzorgen van je baard is een lifestyle waarbij style, de juiste producten, jouw persoonlijkheid en charme samenkomen. Ook als barbershop/herensalon wil je je onderscheiden van anderen, je eigen uniekheid laten zien en vooral je eigen stijl wilt uitdragen en overbrengen. Een statement maken waarbij toewijding aan de tijdloze waarden van stijl, respect en kennis en expertise centraal staan. Mr. Finnley's brengt oude waarden terug, focust op de kunst van het verzorgen, het ritueel van self care en de trots van er op je best uitzien en je best voelen. Welkom bij Mr. Finnley's, een wereld waar elke man een heer is. Ontdek Mr. Finnley's en deel met ons de passie van het echte vakmanschap en authentieke herenverzorging door onze producten verrijkt met moderne technologie en de unieke ervaring voor moderne gentlemen. 

Wellicht heb je de naam Finnley's eerder gehoord en dat kan kloppen. Finnley's Haircosmetics is een Nederlands kappersmerk exclusief voor salons en inmiddels bestaan we alweer bijna 7 jaar. Met meer dan 2500 enthousiaste ambassadeurs hebben we veel expertise opgedaan en onze ambassadeurs zijn zowel onze informatie áls inspiratiebron en zo ook bij Mr. Finnley's. Zij worden om advies gevraagd over alle producten die wij willen ontwikkelen, produceren of die zij zelf aandragen. Zij testen en beoordelen en wij passen aan wat verbeterd moet worden. We kregen steeds meer aanvragen voor goede herenproducten, maar we merkten ook dat deze tak in de branche heel specifiek is en niet zomaar ontwikkeld kan worden zonder de juiste expertise en daar zijn we naar op zoek gegaan. 

Why Mr. Finnley's

Het herenvak is meer dan alleen maar heren knippen, baarden, scheren en de juiste producten adviseren. Het is ambacht en Mr.Finnley's wil de authenticiteit van het herenvak weer nieuwe leven inblazen, ondernemerschap stimuleren door luxueuze kwaliteitsproducten, een sterk assortiment aan verzorgings-, styling, scheer, - en baardproducten door een community waarbij de ondernemer/barber of hairstylist zeggenschap heeft en ondersteunt en geïnspireerd wordt. Mr. Finnley's is voor iedere barber, herenkapper of hairstylist die staat voor het ambacht in het herenvak, die de etiquette verstaat van elegantie het ontwikkelen van ware gentlemen wat begint bij de juiste hairstyle. Een barber/herenkapper die daarvoor luxeproducten gebruikt om de perfecte look te kunnen creëren die aansluit bij de lifestyle van hun doelgroep en tegelijkertijd klasse, zelfverzekerdheid en kracht uitstraalt.

Samen met barbers en herenkappers willen we een lifestyle creëren die gericht is op ouderwetse heren-etiquette in een moderne wereld, waarbij mooi, gezond haar en toepassing van het herenambacht als knippen en scheren bijdraagt aan de zelfverzekerdheid en de ontwikkeling van ware gentlemen. Ons doel is, met onze Mr. Finnley's producten en de expertise van jullie als herenkapper/barber, iedere man zelfverzekerdheid kunnen geven. Waardoor zij zelf een lifestyle kunnen creëren die past bij de luxe, warmte, klasse en wijsheid van echte gentlemen en ook past bij de uitstraling van de moderne barber/herenkapper van deze tijd.

Mr. Finnley's concept

Helaas zien we veel barbermerken die niet meer 100% exclusief zijn voor de barber/herenskapper. We zien te vaak dat de producten naar verloop online of zelfs offline te verkrijgen zijn. Mr. Finnley's is exclusief, we begrijpen als geen ander dat dit zeer vervelend en onwenselijk is als ondernemer dat wanneer je een goed advies afgeleverd hebt, jouw klant gaat kijken waar jouw geadviseerde product het goedkoopste is. Mr. Finnley's is 100% exclusief voor jullie als barber/herenkapper. Iedere Mr.Finnley's barber/herenkapper ondertekent een samenwerkingsovereenkomst waarin we beiden afspreken dat we NIETS online aanbieden of aan derden zullen verkopen zoals kapperswinkels, groothandels of andere winkels. Deze regels worden ook strikt gehanteerd. Het bruikleen concept dat we hebben ontwikkeld, is hier ook onderdeel van en ontzorgt elke ondernemer in de branche. Het geeft duidelijkheid en extreem weinig risico voor de ondernemer met maximale winstmogelijkheden. 

Wil je starten met Mr. Finnley's? Dan bieden wij je het unieke 'Mr. Finnley's Bruikleenconcept' aan. Dit bruikleenconcept biedt je het hele Mr. Finnley's styling,- verzorging,- scheer- en baardassortiment aan zonder dat je daar de totale inkoopwaarde voor hoeft te betalen. Je leent het in feite waarbij je wel een borg betaalt - net zoals bij het huren van een auto bijvoorbeeld. In het geval van Mr. Finnley's praten we over een borgbedrag van € 195. Dus dat is een gemakkelijke en financieel laagdrempelige manier om direct te kunnen starten én winst te maken met de verkoop van deze unieke herenproducten.  

Misschien toch maar eens vrijblijvend afspreken onder het genot van een kop koffie of thee?

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.