Shave

Ook het scheren is een compleet ritueel die begint met de Shave Cream. Daarna kun je de huid verzorgen met een milde, verzorgende After Shave Balm met kalmerende ingrediënten. Het ritueel eindigt pas na de After Shave Lotion. Start jouw SHAVE ritueel met een van deze producten.

Shave Cream heeft sterke hydraterende eigenschappen door lanoline, de huid van het gezicht ziet er onmiddellijk zachter en gevoed uit. Het gehalte aan menthol vermindert de belasting van het scheermes en geeft een aangenaam gevoel van welzijn en voorkomt irritatie bij veelvuldig scheren. Verkrijgbaar in 200ml

After Shave Balm is een milde, verzachtende en verzorgende balm die huidirritatie, na het scheren, voorkomt. Beschermt de huid tegen het branderige gevoel na het scheren en zal lang na gebruik nog gezond en soepel aanvoelen. Kalmeert de huid onmiddellijk, voorkomt irritaties en vermindert roodheid en een droge huid na het scheren. Verkrijgbaar in 200ml.

After Shave Lotion, maakt de huid zacht en elastisch maakt. Het voorkomt irritatie na het scheren. Het laat een langdurig fris gevoel achter. Verkrijgbaar in 200ml.

Need more info? contact us.