Mr. Finnley's education

Cay Kleeven & Yvonne Kok

Voor Mr. Finnley's is educatie ook een community waar we elkaar kunnen inspireren en motiveren om onze vak en het ambacht te ondersteunen. Educatie is ook ambassadeurschap, iemand die passie heeft voor het vak, het ambacht, de producten en zich graag laat inspireren of motiveren om elke keer de nieuwe trends, technieken of producten te ontdekken. Onder leiding van Creative Director Cay Kleeven en Yvonne Kok wordt elk half jaar een educatieprogramma samengesteld waarbij de producten aan bod komen en waar vooral inspiratie en verfijning van herentechnieken zoals kapsels, baarden, scheren en gezichtsbehandelingen centraal staat. We hebben 7 verschillende educatiecentra: Veenendaal (Finnley's HQ), Steenwijk, Weesp, Nijverdal, Tilburg, Bilzen(BE) en Mol(BE). Wil jij een seminar volgen? Dan kan dat dus op een locatie die voor jou het meest gunstig is. Hopelijk zien we je snel!

Cay Kleeven heeft een diverse en uitgebreide achtergrond in de kapperbranche, verspreid over drie decennia. Hij begon zijn carrière als kapper, gespecialiseerd in zowel mannen- als vrouwenhaar. Hij scherpte zijn vaardigheden aan door deel te nemen aan externe cursussen en wedstrijden, en streefde er voortdurend naar zijn vak te verbeteren. Cay is van mening dat mannen die er stijlvol uit willen zien, op elk detail moeten letten en de charme van traditie en klassiekers moeten omarmen, terwijl ze een modern tintje moeten toevoegen dat hun persoonlijkheid weerspiegeld. Hij vindt dat onderwijs een cruciaal onderdeel is in de branche en benadrukt altijd het belang van levenslang leren.

Als Creative Director van Mr. Finnley's zet hij graag zijn expertise en opleiding in op het gebied van mannenhaar, baard, scheren en gezichtsverzorging aan te bieden volgens zijn motto: L-L-L (Lifelong Learning)

Trots zijn wij op Yvonne Kok, in ons educatieteam want met haar kennis en expertise van en over het herenvak hopen we samen Mr. Finnley's nog meer finetunen. Ze woont samen met haar zoontje in Spakenburg en heeft daar ook haar eigen barber salon 'Mr. Handsome'. Yvonne heeft al meerdere malen meegedaan aan de Coiffure Awards en daar met haar collectie ook de 2e prijs gehaald. Niet alleen in Nederland doet ze mee met wedstrijden, maar ook internationaal hebben juryleden haar opgemerkt. Ze heeft vorig jaar in New York de 1e plaats behaald bij de International Beauty Awards. Iets waar je enorm trots op mag zijn als je naast andere grote namen staat. Yvonne heeft haar eigen stijl: als een klant in haar stoel komt, bekijkt wat ze gaat doen welke techniek ze gaat toepassen; maar vooral ook wat het mooist is bij de klant. Yvonne creeert unieke kapsels, heeft de technische vaardigheden maar weet als geen ander hoe ze deze vaardigheden kan omzetten in een creatieve coupe, die zelfs alle technieken bevatten als dat nodig is.

Need more info? contact us.