Beard

Een ode aan de baard met de Mr. Finnley's BEARD Collection. We kennen ze wel, de driedagenbaardjes, epische lange baarden of de natuurlijke en subtiele baard. Met een baard zeep, conditioner en olie maakt iedere man een (subtiel) kunstwerk van zijn baard. 

Beard Soap is een shampoo met een reinigende en verzachtende werking en te gebruiken om baard en snor te reinigen en te disciplineren. Deze specifieke SLES en SLS-vrije-formule gebruikt delicate – niet agressieve en niet irriterende- surfactanten en is daarom geschikt voor de meest gevoelige gezichtshuidtypes. Reinigt effectief en zacht waardoor baard en snor fluweelzacht blijven. De natuurlijke samenstelling van aloë, mirte - en jeneverbesolie staan bekend om hun helende, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Hoe te gebruiken: aanbrengen op een vochtige baard en snor, inmasseren en uitspoelen. Verkrijgbaar in 100ml.

Beard Conditioner iseen verzachtende balsem die elk type baard en snor hydrateert en verzacht, waardoor gezicht en haar zijdezacht aanvoelt. Deze speciale formule is rijk aan natuurlijke extracten en etherische oliën van olijf, aloë, mirte en jeneverbes samen met revitaliserende panthenol maakt deze baard en snor conditioner absoluut effectief als een verzachter, zelfs voor de meest weerbarstige en onhandelbare baarden. Hoe te gebruiken: aanbrengen op een vochtige baard en snor, in laten werken en uitspoelen. Verkrijgbaar in 100ml.

Beard Oil is een siliconenvrije, natuurlijke en verzachtende olie. Rijk aan natuurlijke extracten en etherische oliën van amandel, argan, olijf en sesamzaad en gecreëerd om zelfs de meest weerbarstige, krullende baarden te verzachten en gladder te maken. Geeft een natuurlijke glans terwijl het de baard beschermt tegen invloeden van buitenaf, vergeling en dofheid. Hoe te gebruiken: een kleine hoeveelheid van de olie aanbrengen op baard en snor, zachtjes inmasseren tot het product volledig is opgenomen. Niet uitspoelen. Verkrijgbaar in 50ml

Need more info? contact us.