Style

In een unieke beleving en het maken van jouw gentlemen's coupe mag een goede styling niet ontbreken; een zwarte sterke wax, een volume Spray of een extra stevige of matte wax? De STYLE Collection van Mr. Finnley's is compact en heeft voor iedere haartype of structuur een passend stylingproduct om de beleving mee af te sluiten. Combineren kan en ook de heerlijke geur is unisex, voor iedere man geschikt en niet overheersend aanwezig.

Mr. Finnley's Fiber Paste  is een fiber paste met sterke fixatie en matte finishing. Je brengt de Fiber Créme aan op droog haar zodat de vezels in het product volume, textuur en body geven.

We gaan Oldschool met Pomade nr. 5. Een extra stevige pommade die niet verhardt. Het haar is op elk moment te restylen. Geeft het haar textuur en een glanzende finishing. Breng een kleine hoeveelheid aan op de handpalmen en verdeel in droog haar. Verkrijgbaar in 100ml. 

Gel Spray, Is een flexibele gelspray voor sterke fixatie en lange houdbaarheid van de coupe. Geeft natuurlijke glans. Spray de gewenste hoeveelheid over het haar na het stylen. Verkrijgbaar in 150ml.

Glue is een gel met een extreme holdfactor 5 en is verkrijgbaar in 150ml.

Grooming Cream, Is een styling crème met medium holdfactor en glanzende finish. Verdeel over handpalmen, breng aan op vochtig haar. Verkrijgbaar in 100ml.

Jam, Is een volumegel met sterke holdfactor. Verdeel over handpalmen en breng aan op nat of droog haar. Verkrijgbaar in 150ml.

Dust geeft je haar volume op de plekken waar je volume wilt creeeren. Door de makkelijke opbrengpomp kun je de Dust op specifieke locaties aanbrengen. Breng een kleine hoeveelheid aan en masseer met je vingertoppen door het haar. Indien gewenst kun je het haar nog verder stylen met een wax, gelspray, cream of pomade. Verkrijgbaar in 60ml.

Matt Wax is een matte styling waxpaste met een holdfactor 5 en een matte finishing. Verkrijgbaar in 100ml.

Extra Strong Wax is een pommade met een zeer sterke holdfactor 5 en een glanzende finishing. Verkrijgbaar in 100ml.

Salty Mist een texture spray voor een ruwe, stoere look en feeling. Geeft een speelse en ruwe textuur aan het haar. Spray over vochtig haar en style naar wens. Verkrijgbaar in 150ml. 

Need more info? contact us.